O nama

Naša kompanija

Preduzeće RADEX TRANS-TRADE DOO je osnovano 1996. godine U Aranđelovcu sa osnovnom delatnošću vršenja medjunarodnog i domaćeg transporta. Od samog osnivanja, glavni cilj kompanije je postepen razvoj i usavršavanje kako bi postigli što bolje rezultate i odgovorili na raznolike zahteve klijenata.

Danas RADEX TRANS-TRADE DOO predstavlja iskusnog, preciznog i pouzdanog partnera koji će u svakom trenutku pružiti kvalitetnu i brzu organizaciju transporta na teritorji cele Evrope.

Pružamo usluge prevoza različitih vrsta robe širom Evrope uključujući Skandinaviju i Balkan. Naše stručno i iskusno osoblje,specijalizovano za međunarodni transport pomoći će vam da unapredite vaše poslovanje i plasirate robu širom Evrope na najbrži i najisplativiji način.

Posedujemo sve potrebne dozvole i licence za kvalitetno organizovanje medjunarodnog i domaćeg transporta.

U voznom parku su zastupljena najsavremenija vozila marke: Mercedes Benz, Scania, Volvo, Man, Schmitz, Schwartzmuller… Sva vozila su visoko standardizovana,i zadovoljaju euro 5 i euro 6 standarde, takođe poseduju ADR licencu i CMR i kasko osiguranje.

Zelite najbolji transport za vasu robu?